Op werkdagen besteld, de volgende dag al in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Tuinpakket 7500 liter

Tuinpakket 7500 liter
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Ondergrondse regenwater tank
Type: 7500 Liter tuin pakket
Inclusief: Bewandelbare schacht en deksel, interne waterafnamebox, filter, overloopsifon, rustige toevoer
Verzending België: Voor verzending België dient u een offerte in te geven
Specificaties :
Inhoud 7500 liter
Hoogte 1565 mm
Breedte 2250 mm
Lengte 3600 mm
Vorm Rechthoekig
Kleur Zwart
Materiaal Hoogwaardig UV bestendig kunststof
Omschrijving :

In tegenstelling tot andere merken kan de Platin tank van GRAF werkelijk overal worden ingegraven, veelal vormt zich het probleem dat de tank omhoogdrukt door het grondwater. Het absoluut unieke concept van deze GRAF tank zorgt dat het plaatsen en onderhouden van de tank een kinderspel is, zelfs voor amateurs!  Standaard leveren wij deze tank met een schacht, u weet dan zeker dat het passend op elkaar aansluit. Dit deksel is beloopbaar. Het kan natuurlijk zijn dat u over het deksel wilt rijden omdat deze op uw oprit ligt. hiervoor hebben we speciale deksels beschikbaar. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden bij onze klantenservice of kom langs in onze winkel! Dit pakket is specifiek bedoelt voor mensen die hun regenwater willen gaan gebruiken om hun tuin te bewateren

 

Het regenwater loopt via het gepatenteerde filtersysteem, het gereinigde water komt in de tank en verontreinigingen worden opgevangen in het filter. U kunt het filter dan eens per half jaar even schoon maken door het filter eenvoudig uit te nemen via het deksel.

 

Omdat zeer kleine vuildeeltjes op de tankbodem kunnen afzetten word het gefilterde water via een rustige toevoer naar de bodem geleid. Zo word pernamente werveling van het water verhinderd en zuurstof in het water toegevoegd, waardoor de vuildeeltjes bacteriologisch afgebroken worden. Daardoor blijft het water helder en fris!

 

Vuildeeltjes lichter als water (bijv pollen) zetten zich op het water af als een drijvende oppervlaktelaag. Door in de tank gemonteerde overloop wordt bij het overlopen van de tank deze laag verwijderd. Overlopen van de tank is belangrijk voor een gelijkblijvende waterkwaliteit.

 

Het opgeslagen water wordt door een vlotteraanzuiging aangezogen vanuit de bovenste laag van de tank. Ca. 10cm onder het wateroppervlak bevindt zich immers het zuiverste water. De bijgeleverde pomp zorgt voor automatische aan/uit schakeling. Op het moment dat u water wilt gebruiken slaat de pomp aan, als u geen water gebruikt blijft deze uit staan. Deze pomp is ook beveiligd tegen droog zuigen, de pomp zal dan vanzelf afslaan. De pomp is voorzien van automatische drukcontrole, de druk van deze pomp kan tot 4,5 bar.  Deze is aangesloten op het deksel, deze is verbonden aan de Gardena aansluiting waar u uw tuinbewateringssysteem op kunt aansluiten.

Tuinpakket 7500 liter

Levertijd : 1 tot 3 werkdagen
€ 4329,02 incl. 21% btw
Aantal:

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur

Zaterdagmorgen ook geopend 08.30-12.00 uur!

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Kunststofregenton.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.