Op werkdagen besteld, de volgende dag al in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Roto 120 basis set (actie model)

Roto 120 basis set (actie model)
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort : Regenton basis set
Type : Roto "Old Wood"
Inclusief : Voet, Aftapkraan, Deksel, Geproduceerd schroefdraad voor kraan
Garantie: 5 jaar
Specificaties :
Inhoud 120 liter
Hoogte 65 cm
Hoogte met voet 93 cm
Doorsnede 55 cm
Vorm Rond
Kleur Bruin "Old Wood"
Materiaal UV bestendig en kleurvast kunststof
Deksel Afneembaar
Omschrijving :

Onze meest verkochte regenton; de roto met zijn prachige natuurlijke uitstraling. Deze ton is voorzien van een prachtige afwerking met een grove structuur, het is bijna niet van echt hout te onderscheiden. De kleurcombinatie van bruin/zwart zorgen ervoor dat het net echte planken lijken waardoor je met de zwarte 'bandringen' het idee heb dat het een wijnvat is. De grote afneembare deksel is ideaal voor het snel vullen van een emmer of gieter. (tip: sommige klanten die de emmer of gieter altijd dompelen zetten de ton met de kraan naar achter zodat je de kraan niet ziet). De kraan wordt geleverd met rubber ring die u gemakkelijk in het geproduceerde schroefdraad kunt plaatsen. Het voordeel van geproduceerd schroefdraad is het voorkomen van lekkage.

 

Orgineel dus kleurvast:

Wij leveren alleen de orginele Roto regentonnen omdat deze kleurvast zijn, wij hebben klanten waar deze tonnen jaren staan en nog steeds als nieuw zijn. De combinatie van kleur en kunststof die Roto gebruikt bij het produceren zorgen ervoor dat de ton gegarandeerd van hoge kwaliteit is. Bij deze ton hoef u niet bang te zijn voor verkleuring.

 

Aansluiting:

U kunt deze ton gemakkelijk aansluiten met een vulautomaat, dit is vooral handig als uw regenpijp aangesloten is op het riool. Als de regenpijp niet doorloopt na de ton dan is het verstandig om te kiezen voor een vulbuis. Deze zijn beide eenvoudig te monteren. Indien u met een vulbuis werkt kunt u het overtollige water laten wegstromen doormiddel van een overloop set.

 

Basis set:

Dit basis set bestaat uit een regenton met orginele voet en kraan, dit houdt in dat alle onderdelen exact op elkaar aansluiten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of alles past. De kraan die wij bij deze regenton leveren is voorzien van een aansluiting waar u eventueel een tuinslang op kunt drukken. De bijgeleverde voet zorgt ervoor dat u een emmer of gieter onder de kraan kunt plaatsen.

Roto 120 basis set (actie model)

Levertijd : Morgen in huis
€ 139,95 incl. 21% btw
Aantal:

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de onderstaande producten:

Met een regenton helpt u het milieu:

 

Het is belangrijk om regenwater te gebruiken in uw tuin. Als u het water uit de regenton gebruikt in de tuin zorgt u ervoor dat het schone water niet in het riool terecht komt. Als al het regenwater allemaal in het riool terecht komt moet alles verwerkt worden. Omdat er veel regenwater moet dit allemaal weggewerkt worden en dat kost veel geld. Daarom is het belangrijk om bewust met regenwater om te gaan.

 

Besparen met een regenton:

 

Voor het water geven in de tuin wordt veel drinkwater gebruikt. Per jaar wordt er ruim 2000 liter per huishouden de tuin in gesproeid. Hier kunt u dus op besparen. Tip: Koop een regenton met veel inhoud. U heeft dan in drogere tijden een flinke voorraad water in uw regenton.

 

Waarom is het water uit regentonnen zo goed?


Het regenwater is heel goed voor uw planten omdat het nauwelijks kalk bevat. Omdat het regenwater een andere temparatuur heeft is dit ook beter voor uw planten. Als u regenwater in een plantenspuitje doet en dit over het blad van uw kamerplanten sproeit, worden de bladeren vochtig en gaan ze er mooi uitzien. Regentonnen water kan ook gebruikt worden voor het wassen van de ramen, of de auto. Omdat er geen kalk in het water zit droogt het strak op en ziet u geen vlekken of strepen.

 

Welk type regenton moet ik nemen?

 

Het is belangrijk om te bedenken waar u het regenwater allemaal voor wilt gaan gebruiken. Als u bijvoorbeeld 15 gieters per week in de tuin gebruikt betekend het dat u 150 liter water nodig heeft gehad. In dit geval adviseren wij om het dubbele te nemen. U heeft dan een flinke voorraad water zodat u in ieder geval twee weken vooruit kunt. Als het budget toereiken is en er genoeg ruimte is kunt u het beste zo'n groot mogelijke regenton kopen. U heeft dan altijd veel water op voorraad.

 

Hoe vul ik mijn regenton?

 

Wij hebben veel verschillende vulsystemen. Onze vulsystemen zijn alleen van bekende goede merken. We hebbe regenton vulautomaten die meerdere functies hebben: 1. Vullen van de ton 2. Overlopen van de ton 3. bladafscheider/filter 4. zomer en winterstand. De complete vulautomaten zijn ideaal en zeer gebruiksvriendelijk. U heeft dan de aansluiting compleet en u kunt de regenton zeer makkelijk afsluiten in de winter door de eenvoudige bediening. Snel en gemakkelijk een regenton kopen.

 

Regenton aansluiten | Regenton tuin | Regenton kraan | Goedkope regenton | Regenton kopen

Regentonnen showroom Otterlo

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur

Zaterdagmorgen ook geopend 08.30-12.00 uur!

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Kunststofregenton.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.