Op werkdagen besteld, de volgende dag al in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Regentank ondergronds 3000L

Regentank ondergronds 3000L
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Ondergrondse regenwater tank
Type: 3000 Liter
Verzending België: Voor verzending België dient u een offerte in te geven
Specificaties :
Inhoud 3000 liter
Hoogte 1765 mm
Breedte 750 mm
Lengte 2620 mm
Vorm Rechthoekig
Kleur Zwart
Materiaal Hoogwaardig UV bestendig kunststof
Omschrijving :

We hebben gekeken naar een acceptabele kwaliteit wat langdurig meegaat. Ook is het natuurlijk de kunst om zo weinig mogelijk onderhoud te hebben aan uw systeem. We hebben gekeken hoe we het systeem zo simpel mogelijk konden houden, maar dat dit niet ten koste gaat. Van de effectieve werking van het gehele systeem.

 

De aanvoer van deze tank bevind zich aan de zijkant van de tank, deze heeft aanvoermaat 110mm, dit is in eigenlijk alle gevallen ook de toevoer buis van het HWA wat onder de grond ligt. De koppelstukken voor de aanvoer leveren we mee zodat u zeker weet dat u hier mee weg kunt. De overloop van deze tank bevind zich ook aan de zijkant van de tank, dit is natuurlijk altijd op een iets lager niveau dan de aanvoer. De afvoer is ook 110mm, u kunt de overloop aansluiten op de 110 pijp naar het riool, of u kunt een infiltratie aanbrengen, hier kan het water dan langzaam worden geïnfiltreerd.

 

Doordat dit systeem 75cm breed is kunt makkelijk door een poort of deur verplaatsen, ideaal bij plaatsing in de achtertuin!

 

We hebben tevens mooie aansluitpakketen samengesteld voor zowel tuin als huis en tuin gebruik, bekijk deze unieke pakketten ook op onze website!

Regentank ondergronds 3000L

Levertijd : 1 tot 3 werkdagen
€ 1199,00 incl. 21% btw
Aantal:

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur

Zaterdagmorgen ook geopend 08.30-12.00 uur!

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Kunststofregenton.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.