Op werkdagen besteld, de volgende dag al in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Platin tank 7500 liter

Platin tank 7500 liter
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Ondergrondse regenwater tank
Type: 7500 Liter
Inclusief: Bewandelbare schacht en deksel
Verzending België: Voor verzending België dient u een offerte in te geven
Specificaties :
Inhoud 7500 liter
Hoogte 1565 mm
Breedte 2250 mm
Lengte 3600 mm
Vorm Rechthoekig
Kleur Zwart
Materiaal Hoogwaardig UV bestendig kunststof
Omschrijving :

In tegenstelling tot andere merken kan de Platin tank van GRAF werkelijk overal worden ingegraven, veelal vormt zich het probleem dat de tank omhoogdrukt door het grondwater. Het absoluut unieke concept van deze GRAF tank zorgt dat het plaatsen en onderhouden van de tank een kinderspel is, zelfs voor amateurs!  Standaard leveren wij deze tank met een schacht, u weet dan zeker dat het passend op elkaar aansluit.

 

Dit deksel is beloopbaar. Het kan natuurlijk zijn dat u over het deksel wilt rijden omdat deze op uw oprit ligt. hiervoor hebben we speciale deksels beschikbaar. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden bij onze klantenservice of kom langs in onze winkel! 

 

We hebben tevens mooie aansluitpakketen samengesteld voor zowel tuin als huis en tuin gebruik, bekijk deze unieke pakketten ook op onze website!

Platin tank 7500 liter

Levertijd : 1 tot 3 werkdagen
€ 3720,00 incl. 21% btw

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur

Zaterdagmorgen ook geopend 08.30-12.00 uur!

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Kunststofregenton.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.