Op werkdagen besteld, de volgende dag al in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Huispakket 5000 liter

Huispakket 5000 liter
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Ondergrondse regenwater tank
Type: 5000 Liter huis pakket
Inclusief: Bewandelbare schacht en deksel, fijnfilters, aanzuiging, filter, overloopsifon, rustige toevoer en regenwaterpomp
Verzending België: Voor verzending België dient u een offerte in te geven
Specificaties :
Inhoud 5000 liter
Hoogte 1565 mm
Breedte 2300 mm
Lengte 2890 mm
Vorm Rechthoekig
Kleur Zwart
Materiaal Hoogwaardig UV bestendig kunststof
Omschrijving :

In tegenstelling tot andere merken kan de Platin tank van GRAF werkelijk overal worden ingegraven, veelal vormt zich het probleem dat de tank omhoogdrukt door het grondwater. Het absoluut unieke concept van deze GRAF tank zorgt dat het plaatsen en onderhouden van de tank een kinderspel is, zelfs voor amateurs!  Standaard leveren wij deze tank met een schacht, u weet dan zeker dat het passend op elkaar aansluit. Dit deksel is beloopbaar. Het kan natuurlijk zijn dat u over het deksel wilt rijden omdat deze op uw oprit ligt. hiervoor hebben we speciale deksels beschikbaar. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden bij onze klantenservice of kom langs in onze winkel! Dit pakket is specifiek bedoelt voor mensen die hun regenwater willen gaan gebruiken om hun huis te bewateren.

 

Het regenwater loopt via het gepatenteerde filtersysteem, het gereinigde water komt in de tank en verontreinigingen worden opgevangen in het filter. Dit filter zorgt  ervoor dat het vuil word weggespoeld naar het riool, deze hoeft u niet zelf te reinigen. De RVS zeef zorgt ervoor dat er niets de tank binnen komt naast water. Om controle toch mogelijk te maken beschikt het filter over een transparant deksel, hiermee kunt u eenvoudig controleren of het filter zijn werk nog goed doet. dit filter kunt u gebruiken tot daken van 350 m2.

 

Omdat zeer kleine vuildeeltjes op de tankbodem kunnen afzetten word het gefilterde water via een rustige toevoer naar de bodem geleid. Zo word pernamente werveling van het water verhinderd en zuurstof in het water toegevoegd, waardoor de vuildeeltjes bacteriologisch afgebroken worden. Daardoor blijft het water helder en fris!

 

Vuildeeltjes lichter als water (bijv pollen) zetten zich op het water af als een drijvende oppervlaktelaag. Door in de tank gemonteerde overloop wordt bij het overlopen van de tank deze laag verwijderd. Overlopen van de tank is belangrijk voor een gelijkblijvende waterkwaliteit.

 

Als u het regenwater gaat gebruiken voor uw sanitaire voorzieningen vinden wij dat u ervan uit moet kunnen gaat dat het systeem 100% betrouwbaar is en uw voorzieningen niet aantast. Hierom leveren wij een fijn filter en een actieve koolstof filter mee. Deze 2 filters zorgen ervoor dat zand en geuren uit het water worden gefilterd. Wel zo veilig, een prettige gedachte als uw wasmachine draait op regenwater!

 

Het aqua center silentio hangt u op in uw huis, veelal bij de gemeentewater aanvoerleiding. Dit systeem zorgt voor een automatische omslag naar gemeente water als uw tank leeg is. De pomp is recent geupgraded, deze gebruikt nu nog maar 90Watt en is geluidsarm en compact. De electronische sturing maakt dat u geen vlotterschakelaar in de tank nodig heeft, dit word allemaal via één systeem geregeld. We leveren alle snelkoppelingen mee om een snelle en goede montage te kunnen garanderen. Goed voor jarenlang gebruik! Dit systeem is niet geschikt voor automatische tuinberegeningsinstallaties.

Huispakket 5000 liter

Levertijd : 1 tot 3 werkdagen
€ 4741,37 incl. 21% btw
Aantal:

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur

Zaterdagmorgen ook geopend 08.30-12.00 uur!

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Kunststofregenton.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.