Op werkdagen besteld, de volgende dag al in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Amphore 250 liter Graniet

Amphore 250 liter Graniet
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Regenton
Type: Garantia
Inclusief: Zwarte kunststof snelloop kraan, inpootset en handleiding
Garantie: 5 jaar
Specificaties :
Inhoud 250 liter
Hoogte 108 cm
Doorsnede Ø ton - Ø met handvaten 70 - 79 cm
Vorm Rond
Kleur Graniet
Materiaal UV bestendig kunststof
Omschrijving :

Graag regenwater opvangen in een sfeervolle Amphora kruik? Dit prachtige model heeft een unieke uitstraling door zijn vormgeving en structuur. Doordat deze regenton geen vlakke afwerking heeft lijkt het wel echt steen! Dit geeft een prachtig kruik effect. Naast het feit dat deze ton zo mooi is heeft hij ook nog een twee in één functie: 1. Water opvangen 2. Bloembak. Deze ton heeft een grote opslagcapaciteit waardoor u veel regenwater kunt gebruiken in uw tuin. De kraan is op zodanige hoogte gemonteerd zodat u er nog gemakkelijk een emmer of gieter onder kunt plaatsen. De opgegeven inhoud is gemeten vanaf de kraanhoogte, dit is dus de nuttige inhoud. De bloembak aan de bovenzijde is voorzien van een viltlaag, deze zorgt ervoor dat er geen plantgrond in de ton kan stromen. Het overtollige water in de bloembak stroomt gefilterd de regenton in zodat u dit ook nog eens kunt gebruiken. Deze ton is al veel verkocht, in onze showroom is het ook altijd een pleistrekker!

 

Kwaliteit:

Dit product is van de fabrikant Garantia die garant staat voor hoge kwaliteit. Hierbij moet u bedenken dat deze ton tegen verschillende weersinvloeden bestendig is, ook is deze ton zeer kleurvast.

 

Aansluiting:

U kunt deze ton gemakkelijk aansluiten met een vulautomaat, dit is vooral handig als uw regenpijp aangesloten is op het riool. Als de regenpijp niet doorloopt na de ton dan is het verstandig om te kiezen voor een vulbuis. Deze zijn beide eenvoudig te monteren. Indien u met een vulbuis werkt kunt u het overtollige water laten wegstromen doormiddel van een overloop set.

Amphore 250 liter Graniet

Levertijd : Morgen in huis
€ 299,95 incl. 21% btw
Aantal:

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de onderstaande producten:

Met een regenton helpt u het milieu:

 

Het is belangrijk om regenwater te gebruiken in uw tuin. Als u het water uit de regenton gebruikt in de tuin zorgt u ervoor dat het schone water niet in het riool terecht komt. Als al het regenwater allemaal in het riool terecht komt moet alles verwerkt worden. Omdat er veel regenwater moet dit allemaal weggewerkt worden en dat kost veel geld. Daarom is het belangrijk om bewust met regenwater om te gaan.

 

Besparen met een regenton:

 

Voor het water geven in de tuin wordt veel drinkwater gebruikt. Per jaar wordt er ruim 2000 liter per huishouden de tuin in gesproeid. Hier kunt u dus op besparen. Tip: Koop een regenton met veel inhoud. U heeft dan in drogere tijden een flinke voorraad water in uw regenton.

 

Waarom is het water uit regentonnen zo goed?


Het regenwater is heel goed voor uw planten omdat het nauwelijks kalk bevat. Omdat het regenwater een andere temparatuur heeft is dit ook beter voor uw planten. Als u regenwater in een plantenspuitje doet en dit over het blad van uw kamerplanten sproeit, worden de bladeren vochtig en gaan ze er mooi uitzien. Regentonnen water kan ook gebruikt worden voor het wassen van de ramen, of de auto. Omdat er geen kalk in het water zit droogt het strak op en ziet u geen vlekken of strepen.

 

Welk type regenton moet ik nemen?

 

Het is belangrijk om te bedenken waar u het regenwater allemaal voor wilt gaan gebruiken. Als u bijvoorbeeld 15 gieters per week in de tuin gebruikt betekend het dat u 150 liter water nodig heeft gehad. In dit geval adviseren wij om het dubbele te nemen. U heeft dan een flinke voorraad water zodat u in ieder geval twee weken vooruit kunt. Als het budget toereiken is en er genoeg ruimte is kunt u het beste zo'n groot mogelijke regenton kopen. U heeft dan altijd veel water op voorraad.

 

Hoe vul ik mijn regenton?

 

Wij hebben veel verschillende vulsystemen. Onze vulsystemen zijn alleen van bekende goede merken. We hebbe regenton vulautomaten die meerdere functies hebben: 1. Vullen van de ton 2. Overlopen van de ton 3. bladafscheider/filter 4. zomer en winterstand. De complete vulautomaten zijn ideaal en zeer gebruiksvriendelijk. U heeft dan de aansluiting compleet en u kunt de regenton zeer makkelijk afsluiten in de winter door de eenvoudige bediening. Snel en gemakkelijk een regenton kopen.

 

Regenton aansluiten | Regenton tuin | Regenton kraan | Goedkope regenton | Regenton kopen

Regentonnen showroom Otterlo

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur

Zaterdagmorgen ook geopend 08.30-12.00 uur!

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Kunststofregenton.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.